Zaterdag 4 april 2020
Ina Rose

Ina Rose is de artiestennaam van singer-songwriter Ina Van Roey. Hoewel ze is opgegroeid in België (Dilbeek), liggen haar muzikale roots duidelijk ergens anders.

Toen ze als tiener voor het eerst naar de Verenigde Staten trok, kwam ze in contact met de muziekstijl die haar als artiest zou gaan definiëren: countrymuziek. Helemaal begeesterd door namen als Dolly Parton, Alison Krauss, Ashley Monroe etc. werd ze geïnspireerd om zelf haar muzikaal verhaal te vertellen.

Als jonge singer-songwriter opende ze o.a. het bekende Vijverfestival, was ze te gast in verschillende culturele centra en speelde ze een reeks intieme huiskamerconcerten. Ook de toekomst brengt een aantal spannende projecten.

Ina neemt je mee op een reis naar het diepste van haar ziel, waarbij ze de confrontatie met zichzelf niet uit de weg gaat. Nostalgisch, lieflijk of soms net vlijmscherp, maar bovenal een hoogst persoonlijke rit. Ina maakt nummers vanuit de buik, waar ze haar eigen stempel drukt op countrymuziek, zonder de authentieke sound en integriteit van haar geliefde genre te verloochenen.


Bruce 'n Blues
Lange Minnestraat 47 • 9280 Lebbeke
GSM: 0479 21 16 42 • BTW: 0887491008