Zaterdag 14  maart 2020
20u

Jolie Goodnight

Jolie Goodnight is een creatieve tour-de-force, een internationale jazzartiest die verliefd is op alles wat decadent en verrukkelijk is. Jolie Goodnight komt terug naar de dagen van glitter en glamour en heeft het publiek in de VS verblind met stomende fan-dansen en sensationele jazzzang. Hoewel ze wordt geprezen als een duizelingwekkende jazz-zangeres, staat Goodnight bekend om haar vuile bluesnummers en een verrassend publiek met een stem die groter is dan het leven, een stem waarvan wordt gezegd dat ze "uit haar mond druipt als zoete melasse."
Dochter van de legendarische producer Joe Gracey en zangeres-schrijver Kimmie Rhodes, Goodnight werd geboren in Austin, Texas in een wereldwijd showbizzleven. Ze begon haar carrière als actrice en trad op in stukken als 'Footloose', 'Much Ado About Nothing', 'The Way of the World', 'Small Town Girl', 'Hillbilly Heaven' en 'Parade'.
Verliefd op de schoonheid van een ander tijdperk, streefde ze naar een carrière als een pin-up model, beginnend in Rockabilly Magazine en later in Retro Lovely, Pin Curl Magazine, Bachelor Pad, Pin Up Playing Cards, Texas Women with Texas Tattoos en The Austin Post.Bruce 'n Blues
Lange Minnestraat 47 • 9280 Lebbeke
GSM: 0479 21 16 42 • BTW: 0887491008