November
Zaterdag 14 november 2020
Block Market III

Een trio uit San Diego, CA, dat zich bezighoudt met een rauw soort Americana. Rauw en ongepolijst met flinke invloeden vanuit de blues, soul en gospel.
Een van de meest boeiende live bands op dit moment is zonder enige twijfel Black Market III.  De band straalt enorme power uit.  Hun debuutalbum “Songs That Shake The Cage”  bevestigt  al het goede dat we in hen vermoedden . Intussen hebben ze al meerdere optredens in de Lage Landen achter de rug en raken ze stilaan bekend in het circuit.
 Frontman Scottie Blinn is  gitaarmeester die zowel weet te imponeren met aanstekelijke riffs als emotievolle solo’s. De innemende, uitstekende, knappe bassiste Roxy Coverdale, zijn eega, en de ronduit spectaculaire Gavin Glenn op drums vervolledigen het trio. De band presenteert een boeiende mix van zelfgepende nummers en uitgekiende covers. De songs variëren van pure Rock over traditionele Blues naar verrassende, imponerende persoonlijke versies van hun helden. We worden omver geblazen door hun sublieme versie van songs van Tom Waits, Wayne Walker …Johnny Cash.  De groep werd door Dave Good van de San Diego Reader bestempeld als “om naar uit te kijken” en we zijn het volmondig eens met hem.


Bruce 'n Blues
Lange Minnestraat 47 • 9280 Lebbeke
GSM: 0479 21 16 42 • BTW: 0887491008